У понедјељак традиционални новогодишњи прес градоначелника Сарајева

У понедјељак, 26.12.2011. године у 10.00 часова, одржаће се традиционална новогодишња прес конференција градоначелника Сарајева проф. др. Алије Бехмена. Том приликом градоначелник ће се осврнути на активности и пројекте Града Сарајева у 2011. и представити планове и пројекте Града за 2012. годину.

Градоначелник Бехмен кумовао седмо дијете Зијада Сиповића

Градоначелник Сарајева Алија Бехмен посјетио је породицу познатог и успјешног бх. каратисте Зијада Сиповића. Повод посјете градоначелника Бехмена је  кумство за седмо дијете, сина Армана, који се родио прије мјесец дана. Том приликом, градоначелник је породици Сиповић уручио поклон за малог Армана, златник са грбом Града Сарајева, као и новогодишње пакетиће за осталу дјецу. Градоначелник је током посјете истакнуо да су дјеца наше највеће богатство.

Бехмен честитао Божић католицима Сарајева и БиХ

Градоначелник Алија Бехмен упутио је кардиналу Врхбосанске надбискупије Винку Пуљићу и свим вјерницима католичке вјероисповијести у граду Сарајеву, Босни и Херцеговини и дијаспори најискреније честитке у поводу наступајућег великог кршћанског празника Божића, са жељом да га проведу у добру, миру и породичној срећи.