Позив медијима за акредитовање екипа које ће пратити Јавни дочек Нове 2012. године пред ББИ центром

Поштовани,
Позивамо Вас да акредитујете екипу Ваше медијске куће која ће пратити Јавни дочек Нове 2012. године у организацији Града Сарајева и партнера, односно Централни програм на Тргу дјеце Сарајева (пред ББИ центром) 31.12.2011. од 21.30 до раних јутарњих часова 1.01.2012. године. Молимо Вас да до четвртка, 29.12.2011. до 12.00 часова доставите имена чланова медијске екипе на:

факс: 214 847     или
e-mail: info_grad@sarajevo.ba

Замјеник градоначелника Камочаји подијелио новогодишње пакетиће дјеци на Педијатрији и у Удружењу параплегичара и обољелих од дјечје парализе КС

Замјеник градоначелника Сарајева Игор Камочаји обишао је данас Педијатријску клинику и Удружење параплегичара и обољелих од дјечје парализе и дјеци подијелио новогодишње пакетиће. Градска управа Града Сарајева већ неколико година традиционално дарива дјецу из ових установа, јер они не могу да присуствују осталим дјечјим новогодишњим догађајима, а ове године обезбијеђено је 450 пакетића. Замјеник градоначелника Игор Камочаји је изјавио да је Градска управа унаприједила новогодишњи програм за дјецу и садржајно га обогатила да би што више дјеце било дио новогодишњих радости, као што су представе за дјецу којима је присуствовало више од 1.500 дјеце, те подјела пакетића.