39. sjednica Gradskog vijeća Grada Sarajeva

Održana je 39. sjednica Gradskog vijeća Grada Sarajeva kojom je predsjedavao predsjedatelj Gradskog vijeća prim. dr. Željko Ler. Minutom šutnje vijećnici Gradskog vijeća Grada Sarajeva odali su počast nedavno preminulom načelniku Srebrenice Osmanu Suljiću. Vijećnici Gradskog vijeća usvojili su Izvješće o radu Gradskog vijeća Grada Sarajeva za 2011. godinu. Gradsko vijeće Grada Sarajeva je u 2011. godini radilo prateći utvrđeni Program rada Gradskog vijeća Grada Sarajeva za 2011. godinu. Programirane teme su razmatrane dinamikom koja je ovisila o ostvarivanju preduvjeta za njihovo predlaganje, odnosno realizaciju. Gradsko vijeće je obradilo i određeni broj tema koje nisu bile sadržane u Programu rada, a koje su realizirane na temelju inicijativa i prijedloga ovlaštenih predlagatelja, te zaključaka Gradskog vijeća.

Europa Judo Kup – Top Ranking „Sarajevo Open 2012.“ za seniorke i seniore

U organizaciji Džudo saveza F BiH, a u sklopu Programa obilježavanja Dana grada Sarajeva, u subotu i nedjelju, 31.03. i 01.04., u olimpijskoj dvorani „Juan Antonio Samaranch“ održat će se Europski TOP Judo kup za seniorke i seniore „EUROPA JUDO KUP – TOP RANKING „SARAJEVO OPEN 2012.“. Sedmi po redu Europski TOP Judo kup za seniorke i seniore je zvanični kup Europske judo unije, koji se boduje za europsku rang listu. Svečano otvaranje predviđeno je za subotu (31. ožujak) u 16.00 sati, a finalne borbe počinju u 16.30 sati. Drugog dana natjecanja u nedjelju (1. travnja) finalne borbe počinju u 16 sati.

Deseti jubilarni Šestoaprilski turnir u streljaštvu invalidnih osoba u gađanju iz zračne puške

U subotu 31.03.2012. godine s početkom u 10.00 sati, na strelištu Olimpijske dvorane „Juan Antonio Samaranch“/„Zetra“, održat će se Deseti jubilarni Šestoaprilski turnir u streljaštvu invalidnih osoba u gađanju iz zračne puške povodom Dana grada Sarajeva. Ceremonija otvaranja počinje u 10.00, a svečano proglašenje najboljih momčadi i pojedinaca obavit će se u 13.00 sati.