Град Сарајево одржао прес конференцију на којој је први пут представио званични програм обиљежавања годишњица у јубиларној 2014. години

Градоначелник Сарајева проф. др. Иво Комшић одржао је данас прес конференцију на којој је први пут представљен званични програм „Сарајево – европски мост култура 2014.“ поводом обиљежавања сарајевског атентата и 100 година од почетка Првог свјетског рата, 30 година од одржавања XIV зимских олимпијских игара, 30 година међународног Фестивала „Сарајевска зима“, 20 година Сарајево Филм Фестивала, званичног отворења обновљене Вијећнице… „У 2014. години Сарајево је у центру свјетске пажње као културни, спортски и туристички центар Европе и свијета, и захваљујући удруженом напору свих наших институција ми ћемо то и бити. Град Сарајево ће у партнерству са домаћим и међународним институцијама обједињавати, усмјеравати и координирати свим дешавањима планираним у јубиларној 2014“, нагласио је проф. Комшић.

Десета сједница Градског вијећа Града Сарајева

На основу члана 35. став 1.б. Пословника Градског вијећа Града Сарајева („Службене новине Кантона Сарајево”, број 28/09), сазивам Десету сједницу Градског вијећа Града Сарајева која ће се одржати у сриједу 29. 01. 2014. године у 10.00 часова, у објекту  Града Сарајева – Овална сала Градског вијећа, Улица Хамдије Крешевљаковића, број 3/1. Уз позив за сједницу доставља се и Записник о раду Девете сједнице Градског вијећа Града Сарајева одржане 23. 12. 2013. године. За сједницу предлажем сљедећи ДНЕВНИ РЕД: