Предсједник Републике Словеније Борут Пахор са градоначелником Комшићем обишао стари дио града

У оквиру дводневне званичне посјете Босни и Херцеговини, словеначки предсједник Борут Пахор данас је у друштву градоначелника Сарајева, проф. др. Иве Комшића, обишао Сарајевску вијећницу. Градоначелник га је упознао са овим једним од најзначајнијих симбола града, као и са цјелокупним  процесом обнове овог културно-историјског споменика, који је трајао 18 година. Након обиласка Вијећнице, Пахор је са градоначелником обишао Саборну цркву, Катедралу и Бегову џамију, те прошетао старим дијелом града, поздрављајући се са грађанима, који су му изразили срдачну добродошлицу.

Градоначелник Комшић уприличио пријем за репрезентативце Бразила у сједећој одбојци

Градоначелник Сарајева, проф. др. Иво Комшић примио је данас репрезентативце Бразила у сједећој одбојци. Ова екипа је на 13. међународном турниру у сједећој одбојци „Сарајево опен 2014“ који је одржан протеклог викенда, освојила треће мјесто. Тренутно бораве у Сарајеву јер се са нашим репрезентативцима припремају за Свјетско првенство које ће од 15.-22. јуна бити одржано у пољском граду Елблагу.

Градоначелник Комшић примиће репрезентативце Бразила у сједећој одбојци у 09.30 часова

Данас, 04.06.2014. године, умјесто првобитно најављеног пријема у 10.00 часова, градоначелник Сарајева проф. др. Иво Комшић примиће репрезентативце Бразила у сједећој одбојци у 09.30 часова. Ова екипа је на 13. међународном турниру у сједећој одбојци „Сарајево опен 2014“ који је одржан протеклог викенда, побиједивши селекцију Њемачке, освојила треће мјесто. Побједник турнира је одбојкашки клуб Фантоми. Обзиром да је Бразил домаћин овогодишњег свјетског ногометног првенства на које се пласирала ногометна репрезентација Босне и Херцеговине, нашим Змајевима можемо пожељети бар приближан резултат као што је овај репрезентације Бразила у сједећој одбојци.