Градоначелник Комшић испратио бх. репрезентативце на Свјетско првенство у сједећој одбојци у пољском граду Елблагу

Градоначелник Сарајева, проф. др. Иво Комшић, заједно са замјеником Аљошом Чампаром испратио је данас репрезентацију БиХ на Свјетско првенство у сједећој одбојци, које ће се од 15. до 22. јуна ове године одржати у пољском граду Елблагу. Градоначелник је у име Града Сарајева и суграђана пожелио много спортске среће и успјеха, те их унапријед подржао у њиховим настојањима да освоје и четврто свјетско злато.

Помјерање планираних рокова у вези са усвајањем нацрта РП „Алипашин мост V“ и „Јарчедоли“

Служба за урбано планирање и стамбене послове Града Сарајева обавјештава да је дошло до помјерања  планираних рокова, који су били планирани Програмом рада Градског вијећа за мјесец јуни 2014. године за сљедећу планску документацију:

Градоначелник Комшић примио делегацију града Лилехамера из Краљевине Норвешке

Градоначелник Сарајева, проф. др. Иво Комшић, заједно са замјеником др. Ранком Човићем, примио је данас делегацију града Лилехамера из Краљевине Норвешке, коју предводи градоначелник Еспен Гранберг Јохнсен. Састанку је такођер присуствовао и градоначелник Источног Сарајева, Ненад Самарџија, са својим сарадницима. Главна тема састанка била је сарадња из области спорта, с обзиром да ће Лилехамер бити домаћин Зимске олимпијаде младих 2016. године, а годину касније Сарајево и Источно Сарајево домаћин Европског олимпијског фестивала младих (EYOF).