Нетачне тврдње господина Исмета Овчине

Сарајевска вијећница није власништво Националне и универзитетске библиотеке Босне и Херцеговине (НУББиХ), а што је, 16.06.2014. године, констатовао и Општински суд у Сарајеву. Нажалост, господин Исмет Овчина константно предузима радње које штете угледу Сарајева, а вјероватно и институције у којој ради. Покушај господина Овчине да се Сарајевска вијећница укњижи као власништво НУББиХ је доживио неуспјех, јер нема законског упоришта.  

Отворен Центар за дочек посјетилаца у улици Ћурчилук мали

Замјеник градоначелника Сарајева, Аљоша Чампара, заједно са Ибрахимом Хаџибајрићем, начелником Општине Стари Град Сарајево, те Сњежаном Дервишкадић из УСАИД-а ФИРМА Пројекта у БиХ, данас је у улици Ћурчилук мали свечано отворио Центар за дочек посјетилаца. Пројекат Центра за дочек посјетилаца креирали су Зона унапријеђеног пословања (ЗУП) Башчаршија и Фондација Сарајево Навигатор у сврху употпуњавања туристичке понуде дестинације Сарајево током овогодишње љетне туристичке сезоне, када се очекује повећан број долазака туриста на простор дестинације Сарајево.

Јавна трибина о Основној концепцији Регулационог плана „Канара“

Јавна трибина о Основној концепцији Регулационог плана „Канара“ одржаће се у понедјељак, 23. јуна 2014. године у 18.00 часова у просторијама МЗ „Храсно Брдо“, у улици Азизе Шаћирбеговић, број 122. Молимо Вас да путем Ваше медијске куће позовете све заинтересоване на јавну трибину о овом планском документу.