Дочек бх. репрезентације у сједећој одбојци

Репрезентација Босне и Херцеговине у сједећој одбојци, која је освојила злато на Свјетском првенству у Пољској, данас се враћа у Босну и Херцеговину. Главни дочек бх. репрезентативаца биће организован на Међународном аеродрому Сарајево у 12.25 часова, гдје ће их дочекати и поздравити градоначелник Сарајева, проф. др. Иво Комшић. Позивамо Вашу екипу да медијски попрати овај догађај и о њему обавијести јавност.

Градоначелник Комшић честитао бх. репрезентацији у сједећој одбојци

Поводом освајања златне медаље на Свјетском првенству у Пољској, градоначелник Сарајева, проф. др. Иво Комшић упутио је честитку репрезентацији Босне и Херцеговине у сједећој одбојци. „Олимпијско Сарајево, цијело спортско Сарајево и ја лично као градоначелник желим вам упутити искрене честитке на четвртом свјетском злату, чиме сте потврдили  сву величину изузетних спортиста и људи који заслужују наше дивљење и поштовање.

Градоначелник Комшић дочекао и честитао бх. репрезентативцима у сједећој одбојци

Дочеку репрезентације Босне и Херцеговине у сједећој одбојци на сарајевском аеродрому, присуствовао је и градоначелник Иво Комшић, који је у име Града Сарајева и његових грађана честитао нашим златним момцима, који су на Свјетском првенству у Пољској, предвођени капитеном Сабахудином Делалићем и шефом стручном штаба Мирзом Хрустемовићем, освојили треће свјетско злато. 

Градоначелник Комшић поздравио учеснике међународне бициклистичке трке „Сарајево Гранд Прих 2014“

„Поносан сам што су данас Сарајево и Источно Сарајево домаћини врхунског спортског догађаја – бициклистичке трке Сарајево Грнд Прих, која се одржава под покровитељством чувеног Тур д Франса. Вјерујем да ће ова међународна трка постати традиционална. Ово нам је додатни мотив да активније кренемо у изградњу бициклистичке стазе, те тако нашим грађанима, који све више користе бицикл, и као превозно средство, али и рекреативно, обезбиједимо све услове као што је то у европским метрополама“, истакнуо је градоначелник Сарајева Иво Комшић данас на службеном отварању трке испред зграде Скупштине Града Источно Сарајево, пожељевши свим учесницима много спортске среће.