Градоначелник Иво Комшић на новогодишњем пресу: Јуче је почела изградња бициклистичке стазе у Сарајеву

На данас одржаном традиционалном новогодишњем пресу у Свечаној сали у градској Вијећници, градоначелник Сарајева проф. др. Иво Комшић је новинарима презентовао резултате остварене у 2014. и најавио пројекте и активности Града Сарајева у 2015. години. „Вјерујем да са својим суграђанима дијелим мишљење да смо сви заједно, како и приличи Сарајеву и његовим становницима, достојанствено обиљежили бројне обљетнице у 2014. години”, истакнуо је градоначелник Комшић те се захвалио на подршци и извјештавању новинара са пригодних манифестација, којима смо жељели свијету послати охрабрујућу поруку мира и солидарности, разумијевања и дијалога.

Градоначелник Иво Комшић сутра обилази градилиште код Битуменке гдје су почели радови на изградњи бициклистичке стазе

У сриједу 24.12.2014. године у 10.00 часова, градоначелник Сарајева Иво Комшић, директор Дирекције за путеве КС Адем Зољ, директор КЈКП „Рад” Селим Бабић, у име извођача радова, те представник Општине Нови Град, обиће градилиште код Битуменке (Булевар Меше Селимовића – општина Нови Град), гдје су јуче почели радови на изградњи пве фазе бициклистичке стазе на дионици Нови Град – Ново Сарајево – Центар (Скендерија).

Честитка Иве Комшића за Божић

Градоначелник Сарајева проф. др. Иво Комшић упутио је честитку кардиналу Врхбосанске надбискупије Винку Пуљићу и свим католицима у Сарајеву и БиХ поводом наступајућег празника Божића, са жељом да га проведу у добру, миру и породичној срећи.

У склопу Дјечијег новогодишњег програма, сутра представа „Од цуцле до школе“

У склопу Дјечијег новогодишњег програма који Град Сарајево традиционално и ове године организује са Радијом 8, у сриједу, 24.12.2014. године у Ј.У. „Међународни центар за дјецу и омладину“ Ново Сарајево, биће изведена дјечија представа „Од цуцле до школе“ у три термина, у 10.00, 12.00 и 14.00 часова.