Хвала порталу klix.ba на уступљеној фотографији за 06. април

Градско вијеће Града Сарајева се захваљује порталу klix.ba и ИнтерСофт, д.о.о. Сарајево, који су уступили фотографију аутора Недима Грабовице, а која је кориштена за израду визуелног идентитета манифестације обиљежавања 06. априла, Дана града Сарајева и сценографије Свечане сједнице Градског вијећа.

Градоначелник Комшић приликом посјете „Мједеници“: учинићу све да обезбиједимо пријевоз за дјецу и одрасле особе с посебним потребама

Градоначелник Сарајева проф. др. Иво Комшић са савјетницом Милом Еминовић данас је посјетио Завод за специјално образовање дјеце и омладине „Мједеницу“, чији су ученици приредили приредбу под називом „Сарајево љубави моја“ као поклон своме граду за његов рођендан. У представи је учествовало 25 дјеце са тешкоћама у развоју различитог узраста. Дружећи се након представе са дјецом Завода „Мједеница“, градоначелник Комшић је казао: „Од свих манифестација којима сам назочио у поводу Дана града, овај  перфоманс ме је највише дојмио, јер се осјећа са колико пуно труда и љубави су га спремили ученици ове установе. Град Сарајево је и раније помагао пројекте које је организовао Завод и то ће чинити и убудуће“.

Градоначелник Комшић данас у посјети Заводу „Мједеница“

Градоначелник Сарајева проф. др. Иво Комшић данас (сриједа) 08.04.2015. године у 11.00 часова, посјетиће Завод „Мједеницу“, чији ће ученици приредити представу „Сарајево љубави моја“ као дар своме граду за његов рођендан. У представи учествује 25 дјеце са тешкоћама у развоју различитог узраста. Након представе, градоначелник Комшић ће са директором Селмиром Хаџићем обићи ову установу, упознати се са активностима и проблемима са којима се Завод „Мједеница” суочава, те дружити се са дјецом.