Градоначелник Комшић поздравио бициклисте Критичне масе Сарајева испред Сарајево Сити Центра

Градоначелник Иво Комшић вечерас је  испред Сарајево Сити Центра (СЦЦ) пожелио сретну вожњу бициклистима Критичне масе који су возили четврту вожњу улицама Сарајева. На овај начин сарајевски бициклисти желе возачима моторних возила  скренути пажњу на бициклисте којих је све више у главном граду БиХ. Истовремено, Критична маса жели упозорити и саме бициклисте да пазе на пјешаке, те да припазе на своје понашање у саобраћају.

Градоначелник Комшић вечерас са бициклистима Критичне масе Сарајева испред СЦЦ-а

Градоначелник Иво Комшић ће вечерас у 18.30 часова испред Сарајево Сити Центра поздравити бициклисте „Критичне масе” Сарајева који ће се окупити који се боре за равноправан статус бициклиста са осталим учесницима у саобраћају. Наиме, вечерас ће се одржати Четврта „Критична маса” бициклиста Сарајева у склопу које ће окупљени бициклисти кренути овај пут рутом: Сарајево Сити Центар, Мост Суаде Дилберовић и Олге Сучић, Грбавица, Долац Малта, Отока и назад улицом Змаја од Босне према Сарајево Сити Центру, како би возачима моторних возила скренули пажњу на бициклисте којих је све више у главном граду БиХ.

Градоначелник Комшић отворио Брендинг конференцију у Вијећници

Градоначелник Сарајева Иво Комшић отворио је данас у сарајевској Вијећници пету Брендинг конференцију, једини струковни догађај у БиХ, који је окупио експерте специјализованих знања у области брендинг, маркетинга, комуникација и медија. Градоначелник Комшић, у свом обраћању, казао је да је овим данашњим догађајем и Вијећница дефинитивно брендирана. „Данас у свијету, све популарнији тренд, постаје брендирање градова, регија и држава. Брендирани градови лакше привлаче туристе, обезбјеђују инвестиције, те доприносе изградњи позитивног имиџа и побољшању економског развоја“, истакао је Комшић.

Потписивање споразума о реализацији пројекта уградње звучне сигнализације и тактилних трака за слијепа и слабовидна лица на подручју општине Нови Град

У понедјељак, 15. јуна 2015. године у 10.00 часова, градоначелник Сарајева проф. др. Иво Комшић, министар саобраћаја Кантона Сарајево Мујо Фишо и начелник Општине Нови Град Семир Ефендић ће потписати споразум о реализацији пројекта уградње звучне сигнализације и тактилних трака за слијепа и слабовидна лица на подручју општине Нови Град.