Grad i Kanton Sarajevo, općine KS i Forum parlamentaraca zajedničkom Svečanom akademijom obilježili Dan neovisnosti BiH u Vijećnici

Gradsko vijeće Grada Sarajeva, Skupština Kantona Sarajevo, općinska vijeća općina u Kantonu Sarajevo i Forum parlamentaraca BiH 1990. obilježili su 1. ožujak – Dan neovisnosti BiH zajedničkom Svečanom akademijom u Vijećnici. Nakon intoniranja himne BiH, prisutnim zastupnicima, vijećnicima, diplomatskom koru, predstavnicima svih razina vlasti u zemlji i ostalim uzvanicima, prigodnim govorom obratio se predsjednik Foruma parlamentaraca BiH 1990. i predsjednik bivše skupštine RBiH koja je izglasala Deklaraciju o neovisnosti Miro Lazović.

Izaslanstvo Grada Sarajeva odavanjem počasti i polaganjem cvijeća obilježilo Dan neovisnosti BiH

Obilježavajući 1. ožujak – Dan neovisnosti Bosne i Hercegovine, izaslanstva Grada Sarajeva, Kantona Sarajevo, općinskih vijeća općina u Kantonu Sarajevo i Foruma parlamentaraca BiH 1990. zajedno s predstavnicima državne i federalne vlasti, položila su cvijeće i odala počast poginulim braniteljima grada Sarajeva i države Bosne i Hercegovine na spomen-obilježjima.