Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić u Vijećnici će upriličiti prijem dobrodošlice sudionicima 7. Sarajevo Business Foruma

U utorak 3. svibnja u 20.00 sati u Vijećnici, gradonačelnik prof. dr. Ivo Komšić će u ime Grada Sarajeva upriličiti prijem dobrodošlice sudionicima 7. međunarodnog Sarajevo Business Foruma. Tom prigodom Komšić će uručiti Medaljon Grada Sarajeva istaknutim sudionicima Foruma u znak zahvalnosti za potporu razvoju ekonomije, trgovine i poduzetništva, kao i za poticaj investicijskog okruženja u Sarajevu, BiH i regiji.

Gradonačelnik Sarajeva Ivo Komšić čestitao Vaskrs

Gradonačelnik prof. dr. Ivo Komšić je u svoje i u ime Grada Sarajeva izrazio zadovoljstvo što sa sugrađanima pravoslavcima može podijeliti radost vaskrsnih praznika. „U to ime, svećenstvu i svim pravoslavcima u gradu Sarajevu i Bosni i Hercegovini, upućujem najiskrenije čestitke sa iskrenim željama da Vaskrs provedu ispunjeni mirom, zdravljem, promicanjem svakog dobra i vjerom u sretnije i uspješnije sutra“, istaknuo je gradonačelnik Komšić u svojoj čestitci.

Službena posjeta Zagrebu: Zamjenik gradonačelnika Abdulah Skaka na sastanku s gradonačelnikom Bandićem

Abdulah Skaka, zamjenik gradonačelnika Sarajeva u posjeti je Zagrebu povodom obilježavanja 100. godišnjice pravnog i institucionaliziranog islama u Hrvatskoj. U sklopu službene posjete, zamjenik Skaka se sastao s Milanom Bandićem, gradonačelnikom Zagreba, a glavna tema razgovora bila je unapređenje suradnje glavnih gradova, posebice u području kulture. Stvaranjem partnerskih odnosa između gradova omogućava se brz transfer znanja i iskustava. Budućnost Europe je u suradnji gradova i unapređenju njihovih, prije svega ekonomskih i kulturnih odnosa, koji će rezultirati većem kvalitetu života njihovih građana, zaključeno je na sastanku između Bandića i Skake.