U povodu novogodišnjih blagdana, Gradska uprava je i danas obradovala djecu podjelom paketića. Zamjenici gradonačelnika Sarajeva Igor Kamočaji i Miroslav Živanović danas su posjetili Pedijatrijsku kliniku i Udrugu oboljelih od cerebralne dječije paralize KS. Tom su prigodom dogradonačelnici uručili ukupno 230 paketića. Doc. dr. Senka Mesihović-Dinarević, ravnateljica Pedijatrijske klinike, zahvalila je Igoru Kamočajiju na gesti pažnje i kazala da je Grad Sarajevo uvijek mislio na svoje najmlađe sugrađane. Naglasila je da se u Pedijatrijskoj klinici trenutačno nalazi 125 djece i 45 majki.

Zamjenik gradonačelnika Kamočaji čestitao je predstojeće blagdane u svoje i u ime gradonačelnika i djeci zaželio brzo ozdravljenje i brz povratak kući.

Nevenko Novotni, predsjednik Udruge građana oboljelih od cerebralne dječije paralize, zahvalio je dogradonačelniku Miroslavu Živanoviću na dolasku i potpori koju Grad Sarajevo kontinuirano pruža. Zamjeniku gradonačelnika uručio je poklon u znak zahvalnosti za potporu, koju Grad nesebično pruža dugi niz godina.