Gradonačelnik Sarajeva prof. dr. Ivo Komšić poklanja našim najmlađim sugrađanima koncert zagrebačkog dječjeg zbora „Klinci s Ribnjaka“, koji će se održati u srijedu, 4. svibnja u 17.00 sati u Domu mladih na Skenderiji. Uz poznate hrvatske pjevače, nastupit će Adnan i Tarik, mladi pjevači iz Sarajeva, koji su popularnost stekli sudjelujuću na showu X Factor.  Pozivamo djecu Sarajeva da nazoče ovom glazbenom događaju i tako doprinesu veseloj i drugarskoj atmosferi u Dancing dvorani Doma mladih. Ulaz za sve posjetitelje je besplatan!

Koncert u Sarajevu bi bio sedmi po redu iz ciklusa „Djeca Hrvatske djeci Europe“, koji je započeo 2011. godine, a u sklopu kojeg su klinci s Ribnjaka nastupali u Ljubljani, Rimu, Beču, Budimpešti, Pragu i Prištini. Sarajevski koncert organizira Grad Sarajevo u suradnji s Gradom Zagrebom i Veleposlanstvom Republike Hrvatske u BiH.

Molimo da Vaš novinar i snimatelj/fotograf zabilježe ovaj događaj, te da putem Vaše medijske kuće pozovete djecu Sarajeva na koncert, koji će u 90 minuta pružiti dobru zabavu.

NAPOMENA: Ovaj hrvatski najpoznatiji i najnagrađivaniji dječji zbor ime je dobio po prekrasnom parku Ribnjaku koji se nalazi u srcu Zagreba. Mnogi naraštaji su uz pjesmu i ples odrastali u zboru, koji djeluje već 31 godinu, uz osnivačicu i voditeljicu Nensi Atanasov Premelč. Klinci s Ribnjaka su ukupno osvojili 12 porina i do sada objavili 30-tak diskografskih izdanja.