Gradonačelnik-Sk-ka-sa-učenicima-koji-su

Gradonačelnik Sarajeva Abdulah Skaka sudjelovao je jutros ispred Doma Oružanih snaga BiH u programu koji su napravili učenici srednjih i osnovnih škola, umjetnici i sportaši, posvećenom obilježavanju Dana neovisnosti BiH.

Usprkos izuzetno hladnom vremenu više od stotinu sudionika izvelo je umjetnički performans u kojem su svoje emocije i ljubav prema domovini i borbi za njenu neovisnost i odbranu, izrazili porukama i crtežima na ogromnoj mapi Bosne i Hercegovine.

Gradonačelnik Skaka se družio sa učenicima i pružio potporu organizatorima ističući važnost upoznavanja mladih s tekovinama sticanja neovisnosti BiH.

„Ovo je dan kada se sjećamo najvažnijih trenutaka u povijesti države. Ovi mladi ljudi koji su jutros došli pokazali su kako se voli domovina, baš kao i oni koji su prije 26 godina glasali za neovisnost na referendumu. Svi oni su garant da ova zemlja ima svijetlu budućnosti“, rekao je Skaka.

Organizatori su priredili cjelodnevni program obilježavanja Dana neovisnosti u kojem će sudjelovati učenici iz cijele države.