U sklopu organiziranih aktivnosti promocije Javnoga dočeka Nove 2012. godine u Sarajevu, na Internetu, uz suradnju s lokalnim i regionalnim Internet medijima, pokrenute su i stranice na najpopularnijoj društvenoj mreži – Facebook.com (http://www.facebook.com/GodinaSnova) i mirko-blog alatu Twitter.com (http://www.twitter.com/GodinaSnova). Dubravko Grubišić, ravnatelj Httpool d.o.o., partnera Grada Sarajeva u Internet promociji Javnoga dočeka Nove 2012., na danas održanoj press konferenciji u Gradskoj upravi, istaknuo je: „Facebook stranica je u proteklih 14 dana, koliko je aktivna, okupila više od 4.000 prijatelja, koji su aktivno sudjelovali i sudjeluju u komunikaciji s našim PR timom, odgovaraju na postavljena pitanja i dobivaju konkretne informacije o dočeku na najbrži mogući način“.

Grubišić je dodao kako  je za Facebook korisnike organizirana i nagradna igra pod nazivom "Podijeli snove", putem koje su korisnici mogli svoje snove podijeliti s prijateljima, a korisnik s najviše podijeljenih snova do 28.12. u ponoć osvojio je VIP pozivnicu za dvije osobe, za javni doček Nove godine.

„Zadovoljstvo nam je da danas možemo proglasiti pobjednika ove nagradne igre – to je Sahrudina Mukabel, koja je sa svojim prijateljima podijelila više od 90 snova. Druga po broju podijeljenih snova je Tamara Kišiček sa 51 podijeljenim snom, a treća je bila Sandra Gagić sa 48 podijeljenih snova. Ostale korisnike pozivamo da snove dijele i dalje, jer ih čeka dodatno iznenađenje koje su pripremili naši partneri“, naglasio je Grubišić.

Uz Facebook, otvoren je i spomenuti Twitter kanal komunikacije, koji će biti iskorišten na do sada neviđen način. U suradnji s BBI centrom, kao i partnerima iz tvrtki HTTPOOL i UXpassion, na velikom displeju BBI centra na sam dan dočeka Nove godine, od večernjih sati, bit će dostupan veliki Twitter Zid – na kojem će biti prenošene poruke dobrih želja, čestitke i snovi koje mogu pisati svi korisnici Twittera iz cijeloga svijeta – kao i korisnici iz Sarajeva i BiH, ali i korisnici koji budu na trgu u tom trenutku.

„Na sam dan ispraćaja Stare i dočeka Nove godine, za korisnike na trgu ispred BBI centra osigurali smo besplatan bežični internet pristup, u suradnji s tvrtkom Logosoft, kojima se ovim putem također zahvaljujemo na potpori, i pozivamo sve posjetitelje da aktivno sudjeluju i šalju svoje želje i snove na veliki Twitter zid koristeći u svojim porukama (hashtag) #GodinaSnova“, kazao je na kraju Grubišić.