Otvoren-sedmi-koka-kola-Sarajevo-Holiday-Market

Градоначелник Сарајева Абдулах Скака вечерас је на Хастани – парку проф. др. Нијаза Дураковића упалио лампице на богато украшеној 12-метарској јелки чиме је озваничен почетак овогодишњег 7. Кока-Кола Сарајево Холидеј Маркета. Заједно са градоначелником, јелку су упалили начелник Општине Центар Неџад Ајнаџић, почасни директор Кока-Кола Сарајево Холидеј Маркета Алис Бркић, директор продаје компаније Кока-Кола за БиХ Дарко Шаравања и дјечак Надир Халво.

На свечаности отворења, градоначелник Скака је истакнуо да очекује да ће Кока-Кола Сарајево Холидеј Маркет расти из године у годину и помоћи да Сарајево уистину буде центар регије када су у питању новогодишњи празници.

2

И овогодишњи Кока-Кола Сарајево Холидеј Маркет понудиће обиље занимљивих садржаја за све генерације: од концерата, забава, наградних игара, промоција, дегустација, преко луна парка и ранча за поније, до клизалишта које ће бити на располагању чак до 11. фебруара. У 35 кућица Кока-Кола Сарајево Холидеј Маркета, од чега ће се један дио налазити и испред ББИ центра, моћи ће се купити јединствени и атрактивни празнични поклони и рукотворине домаћих произвођача.

Грађани, али и посјетиоци Сарајева ће моћи уживати у овој зимској бајци све до 13. јануара 2018. године.