Gradonačelnik Sarajeva, dr. Ivo Komšić danas je s predsjedateljem Gradskog vijeća, Sabahudinom Delalićem, svojim zamjenicima, Aljošom Čamparom i Rankom Čovićem, te tajnikom Gradske uprave Elvirom Hadžiahmetovićem, obišao Pedijatrijsku kliniku KUC Sarajevo i podijelio djeci poklon-paketiće povodom predstojećih novogodišnjih blagdana. „Ovo je tradicionalno da Gradska uprava i predsjedatelj Gradskog  vijeća svake godine podijele paketiće djeci koja se trenutno nalaze na liječenju u ovoj zdravstvenoj ustanovi. Ove godine to je 130 djece. Nama je veliko zadovoljstvo da možemo sudjelovati u njihovoj radosti“\’, kazao je Komšić.

Prof. dr. Senka Mesihović Dinarević, direktorica Pedijatrijske klinike, zahvalila se gradonačelniku i istakla kako je ovo lijepa tradicija koja mnogo znači i ljekarima i djeci. „Radost darivanja i slavljenja nove godine će s ovom pažnjom sigurno biti upotpunjena. Mi kao osoblje se trudimo da boravak djece u bolnici skratimo, omogućimo im bolje izlječenje, i naravno da će ovi paketići da donesu radost prije nego što krenu kući“, izjavila je dr. Dinarević.

Komšić je istakao da je ove godine Grad izdvojio 15 tisuća maraka za podjelu ukupno tisuću paketića za ustanove koje se brinu o djeci bez roditeljskog staranja, djeci koja su u stanju socijalne potrebe i djeci s umanjenim sposobnostima.