U četvrtak, 29.12.2011. u 12.00 sati održat će se treća press konferencija povodom Javnog dočeka Nove 2012. godine u Sarajevu u organizaciji Grada Sarajeva. Na press konferenciji će članovi Izvršnog odbora za pripremu i organizaciju Javnog dočeka Nove 2012. godine u gradu Sarajevu novinare upoznati sa završnim pripremama za Centralni program pred BBI centrom, a bit će predstavljeni preostali izvođači Centralnog programa. Na press konferenciji bit će proglašeni pobjednici u nagradnoj igri koja se realizira putem Facebook i Twitter stranice Godina snova.

Također će se obratiti i portparol MUP-a KS sa informacijama u vezi sa kampanjom sprečavanja prodaje i upotrebe pirotehničkih sredstava, te informacijama o sigurnosnim mjerama koje će biti poduzete u okviru Javnog dočeka Nove godine.

Napomena: na kraju press konferencije bit će upriličena podjela akreditacija, koje su neophodne predstavnicima medija za nesmetano praćenje Centralnog programa Javnog dočeka Nove 2012. godine pred BBI centrom.

Press konferencija će se održati u Sali Gradske uprave br.320/III (ul.Hamdije Kreševljakovića 3).

Pozivamo Vašu ekipu da medijski poprati ovaj događaj i o njemu obavijesti javnost.