U četvrtak, 29.12.2011. u 12.00 sati održat će se treća press konferencija povodom Javnoga dočeka Nove 2012. godine u Sarajevu u organizaciji Grada Sarajeva. Na press konferenciji će članovi Izvršnoga odbora za pripremu i organizaciju Javnoga dočeka Nove 2012. godine u gradu Sarajevu novinare upoznati sa završnim pripremama za Središnji program pred BBI centrom, a bit će predstavljeni preostali izvođači Središnjeg programa. Na press konferenciji bit će proglašeni pobjednici u nagradnoj igri koja se realizira putem Facebook i Twitter stranice Godina snova.

Također će se obratiti i portparol MUP-a KS s informacijama u svezi s kampanjom sprječavanja prodaje i uporabe pirotehničkih sredstava, te informacijama o sigurnosnim mjerama koje će biti poduzete u okviru Javnoga dočeka Nove godine.

Napomena: na kraju press konferencije bit će upriličena podjela akreditacija, koje su neophodne predstavnicima medija za nesmetano praćenje Središnjeg programa Javnoga dočeka Nove 2012. godine pred BBI centrom.

Press konferencija održat će se u Sali Gradske uprave br.320/III. (ul.Hamdije Kreševljakovića 3).

Pozivamo Vašu ekipu da medijski poprati ovaj događaj i o njemu obavijesti javnost.