U nedjelju 21. maja u 20.00 sati  u Vijećnici, gradonačelnik Sarajeva mr. Abdulah Skaka i direktor Bosna Bank International (BBI), Amer Bukvić će upriličiti prijem dobrodošlice učesnicima 8. međunarodnog Sarajevo Business Foruma.

8. međunarodna investicijska konferencija – Sarajevo Business Forum (SBF) 2017., održat će se 22. i 23. maja u Sarajevu pod pokroviteljstvom Predsjedništva BiH. Tradicionalno, već osmu godinu Sarajevo Business Forum organizuje Bosna Bank International (BBI) u saradnji sa Islamskom razvojnom bankom (IDB).

Ova konferencija postala je globalna platforma za promociju projekata i privrednih potencijala, analizu i pripremu projekata, te adekvatnu prezentaciju privrednih potencijala, kao i uvezivanje privrednika i investitora na individualnoj i institucionalnoj razini. SBF predstavlja jedan od najvećih i najvažnijih poslovnih i investicijskih događaja za jugoistočnu Evropu.

I ove godine očekuje se više od hiljadu vodećih investitora i poslovnih ljudi iz cijeloga svijeta, uvaženih državnika i predstavnika medija.

Pozivamo Vašeg novinara i fotoreportera/snimatelja da zabilježe ovaj događaj i o njemu informišu javnost.