U povodu novogodišnjih praznika, Gradska uprava je i danas obradovala djecu podjelom paketića. Zamjenici gradonačelnika Sarajeva Igor Kamočaji i Miroslav Živanović danas su posjetili Pedijatrijsku kliniku i Udruženje oboljelih od cerebralne dječije paralize KS. Tom prilikom dogradonačelnici su uručili ukupno 230 paketića. Doc. dr. Senka Mesihović-Dinarević, direktorica Pedijatrijske klinike, zahvalila je Igoru Kamočajiju na gestu pažnje i kazala da je Grad Sarajevo uvijek mislio na svoje najmlađe sugrađane. Naglasila je da se u Pedijatrijskoj klinici trenutno nalazi 125 djece i 45 majki.

Zamjenik gradonačelnika Kamočaji čestitao je predstojeće praznike u svoje i u ime gradonačelnika i djeci zaželio brzo ozdravljenje i brz povratak kući.

Nevenko Novotni, predsjednik Udruženja građana oboljelih od cerebralne dječije paralize je zahvalio dogradonačelniku Miroslavu Živanoviću na dolasku i podršci koju Grad Sarajevo kontinuirano pruža. Zamjeniku gradonačelnika uručio je poklon u znak zahvalnosti za dugogodišnju podršku, koju Grad nesebično pruža dugi niz godina.

.footer-social22 { top: 5px; left: 0; right: 0; text-align: center; float: left; position: relative; }