U povodu novogodišnjih blagdana, zamjenik gradonačelnika Sarajeva Miroslav Živanović danas je posjetio OŠ "Osman Nakaš" i tom prigodom djeci podijelio 41 paketić. Pomoćnica ravnatelja Aida Mikić je u svoje i u ime ravnatelja škole zahvalila Gradskoj upravi na uručenim paketićima, te istaknula da je u OŠ "Osman Nakaš" najveći broj romske populacije u odnosu na sve ostale škole.

Živanović je danas posjetio i OŠ "Džemaludin Čaušević" i tom prigodom podijelio 78 paketića. Djeca ove škole pripremila su prigodan program, a zamjenik gradonačelnika im je u novogodišnjoj poruci poželio mnogo radosti u predstojećim blagdanima. Ravnateljica škole Haša Albinović zahvalila je zamjeniku gradonačelnika na poklonima i na potpori koju Grad Sarajevo pruža OŠ "Džemaludin Čaušević", koja svojim programom rada naročitu pozornost posvećuje romskoj populaciji.

Također, zamjenik gradonačelnika Miroslav Živanović uručio je 165 novogodišnjih paketića Fondaciji za obrazovne i socijalne usluge "Al-Amana", koja ima za cilj pružanje svih vidova pomoći djeci bez jednog ili oba roditelja.
Murad Abed, predsjednik Fondacije, zahvalio je na paketićima koje je Gradska uprava osigurala za djecu ove fondacije, a kao znak dobrodošlice djeca su izvela kratki novogodišnji program.
Zamjenik gradonačelnika Igor Kamočaji posjetio je danas Udruženje građana oboljelih od cerebralne dječije paralize Kantona Sarajevo i uručio 46 paketića za djecu poželjevši da im se u narednoj godini ostvare sve želje. Članovi Udruženja zahvalili su na dugogodišnjoj potpori Grada Sarajeva Udruženju.
Kamočaji je također posjetio Pedijatrijsku kliniku, gdje je svoj djeci koja se trenutačno liječe u ovoj zdravstvenoj ustanovi uručio 120 paketića. Čestitajući im predstojeće blagdane, zamjenik gradonačelnika djeci je poželio brzo ozdravljenje i što skoriji povratak kući.

Ravnateljica Pedijatrijske klinike doc. dr. Senka Mesihović-Dinarević zahvalila je zamjeniku gradonačelnika na poklonima i na potpori koju Grad Sarajevo pruža ovoj zdravstvenoj ustanovi.
Zamjenik gradonačelnika družio se danas također s djecom koja su smještena u Štadlerovom dječijem domu «Egipat». Uručivši im 46 paketića, Kamočaji im je čestitao Novu godinu.