Након што је прочитана Повелја &qуот; – стубови свијета&qуот;, градоначелница Сарајева Семиха Боровац данас је отворила маниФестацију &qуот;Пролјетни дани одгоја и етичких вриједности&qуот;, која се у нашем граду одржава до 25. марта ове године.

У поздравној ријечи градоначелница је организаторима ове маниФестације, НВО &qуот;Дјеца стубови свијета&qуот; честитала на истрајном залаганју за правилан одгој наше дјеце, како би она била зрела и јака на путу одрастанја. &qуот;Зато дајем несебичну подршку организацијама које своје активности усмјеравају на одгој као својеврсну школу живота&qуот;, истакла је градоначелница Боровац те такођер изразила задоволјство што ова лијепа маниФестација наставлја слиједити умјетничку нит &qуот;Сарајевске зиме&qуот;, коју је нјен директор Ибрахим Спахић симболично затворио на овоме скупу.

На радним столовима ученици сарајевских среднјих школа, проФесори, педагози, и други стручнјаци из области одгоја и образованја презентират ће ових дана теме као што &qуот;Породица је домовина која се не смије напуштати&qуот;, &qуот;Вјера ме чини племенитим и чува да себи и другима не чиним зло&qуот;, &qуот;Медији, тако сте нам близу, уз нас, требате нам помагати да корачамо правим путем&qуот;, &qуот;Одгој дјетета је темелј Куће Свијета, па и Европске уније.&qуот;

Извор: Градска управа