Градоначелница Сарајева Семиха Боровац честитала је предсједавајућем Скупштине и премијеру Кантона Сарајево, Денису Звиздићу и Самиру Силајджићу 2. мај, Дан Кантона Сарајево: &qуот;Вјерујем да ће Кантон Сарајево и далје бити дио породице европских регија са јаким пословним, јавним и социјалним сектором, еФикасном администрацијом и високим квалитетом живота&qуот; – исткла је градоначелница у честитки, те исказала увјеренје да ће вријеме које долази бити период свеопћег развоја Кантона.

                    x     x     x

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац такођер је честитала 2. мај, Дан Опћина Центар и Стари Град. У честиткама које је упутила предсједавајућем Опћинског вијећа Центар Мухамеду Алаиму и начелнику Опћине Джеваду Бечиревићу, као и предсједавајућем Опћинског вијећа Стари Град Ризаху Авдићу и начелнику Опћине МустаФи Ресићу, наводи се:

&qуот;Упућујем Вам искрене честитке са желјом да вријеме које долази буде вријеме свеопћег напретка Ваше Опћине, вријеме растућег квалитета живота нјених грађана. Посебне честитке упућујем опћинским вијећницима, који креирају развојну политику Опћине&qуот; – истакла је градоначелница Боровац, те исказала своје увјеренје да ће и Опћина Центар и Стари Град и далје бити свијетли примјер Функционалне, лијепе и просперитетне градске цјелине. И

Извор: Градска управа