У поводу предстојећих новогодишнјих празника, Град Сарајево је обезбиједио 1.504 поклон-пакетића Центру за слушну и говорну рехабилитацију, Удруженју слијепих грађана Кантона Сарајево, Педијатријској клиници, Удруженју &qуот;Просперитет Рома&qуот;, Заводу за специјално образованје и одгој дјеце &qуот;Мједеница&qуот;, Удруженју параплегичара и оболјелих од дјечије парализе КС, Удруженју грађана оболјелих од церебралне дјечије парализе КС, Дјечијем дому &qуот;Бјелаве&qуот;, Удруженју грађана &qуот;Повратак Пале&qуот;, Удруженју &qуот;Оаза&qуот;, О.Ш. и Родителјском дому &qуот;Ал Wалидеин-Газзаз&qуот; и Штадлеровом дјечијем дому &qуот;Египат&qуот;.

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац посјетила је данас дјецу без родителја која се школују и бораве у О.Ш. и Родителјски дом &qуот;Ал Wалидеин-Газзаз&qуот;. Поклонивши им 200 новогодишнјих пакетића, градоначелница је рекла: &qуот;Ово је доказ је да су ваш рад и труд препознати и да у нама имате истинске пријателје&qуот;. Ученици и наставници ове школе приредили су пригодан програм.

Замјеник градоначелнице Предраг Митровић такођер данас, посјетио је Педијатријску клинику болнице Кошево, гдје је свој дјеци која се лијече у овој здравственој установи уручио 110 поклон-пакетића. Честитајући им Нову годину доградоначелник је дјеци пожелио брзо оздравлјенје и што скорији повратак у нјихове домове. Доградоначелник Митровић обрадовао је и штићенике Штадлеровог дјечијег дома &qуот;Египат&qуот; дарујући им стотину пакетића.

Доградоначелник Јосип Јуришић дружио се данас са дјецом без родителјског старанја, која су смјештена у Дјечијем дому Бјелаве. Уручивши им 110 пакетића доградоначелник Јуришић честитао је Нову годину, те пожелио да им се остваре све желје и да им предстојећи празник донесе много радости.

Извор: Градска управа