Делегација Градског вијећа Града Сарајева коју чине Емин Швракић, замјеник предсједавајућег Градског вијећа, градски вијећници фарук Осман Сијарић, фикрет Махмутовић, Идриз Ходжић и Дунја Рашевић, те секретар Градског вијећа СаФет Крајишник бораве у званичној вишедневној посјети Турској.

На позив почасног конзула БиХ у Турској Кемала Баyсака, делегација ГВ-а Града Сарајева посјетит ће побратимски Град Измир и састати се са градоначелником Азизом Коцаоğлујем.

Делегација Градског вијећа Града Сарајева боравит ће и у Бурси, која је такођер побратим са Градом Сарајевом, те имати сусрет са градоначелником  Хикметом Сахином и вијећницима Градског вијећа Бурсе.

На крају посјете пријателјској Турског, чланови наше делегације посјетит ће и Истанбул, гдје ће их примити Ахмет Селамет, замјеник градоначелника и први замјеник предсједавајућег ГВ-а Истанбула.

Цилј посјете је унапређенје успјешне и пријателјске сараднје на свим полјима, а на обострано задоволјство власти и грађана Сарајева и Градова Измира, Бурсе и Истанбула.

Извор: Градска управа