Под покровитељством Града Сарајева а у организацији Скијашког клуба „Широкача“ данас је на Великом пољу на Игману одржана 9. манифестација „Сви на снијег“, односно 2. меморијални турнир „Фикрет Јажић“. Манифестацију је отворио замјеник градоначелника Игор Камочаји који је истакнуо да оваквим приредбама желимо да допринесемо развоју зимских спортова и подизању подмлатка у нашем граду, те учесницима пожелио добар пласман. У склопу манифестације одржане су утрке у нордијским дисциплинама у којима је учествовало 60 такмичара и 50 рекреативаца.

Прво мјесто у групи сениора у утрци на 10 км освојио је Немања Коштарац, друго Велибор Виздек и треће Немања Вуковић, а у јуниорској прво Ђорђе Петровић, друго Младен Старчевић и треће Његош Перишић.
У групи старији омладинци на 7,5 км први је био Стефан Лопатић, други Дејан Мумовић, а трећи Бојан Плакаловић. У групи старије омладинке на 5 км прва је била Ивана Ковачевић, друга Сњежана Боровчанин и трећа Светлана Комленовић, а у групи млађе омладинке прва Миљана Ковачевић, друга Кристина Тадић и трећа Амина Хељић.
У групи ветерани прво мјесто је припало Зорану Шкипини, друго Миловану Јефтовићу и треће Зијаду Фејзићу.

Побједницима су уручене медаље, након чега су имали прилику да се почасте војничким пасуљом и топлим напитцима.

Извор: Одјељење за односе с јавношћу