Замјеник градоначелнице Јосип Јуришић у име Града Сарајева данас је присуствовао свечаности обилјежаванја Дана М.З. Сарај Полје. Честитајући грађанима ове мјесне заједнице уједно и Дан независности БиХ, доградоначелник Јуришић пожелио је још много нових пројеката који ће допринијети квалитети живота мјештана М.З. Сарај Полје.

Доградоначелник Јуришић је испред Града Сарајева заједно са представницима Опћине Нови Град, М.З. Сарај Полје и породицом положио цвијеће и одао почаст легендарном команданту Штаба ТО Нови Град, народном хероју одбрамбено-ослободилачког рата и носиоцу &qуот;Златног лјилјана&qуот; Рамизу Салчину, који међу првима кренувши у одбрану свога града Сарајева и државе Босне и Херцеговине, није жалио дати свој живот. Делегација је такођер одала почаст и положила цвијеће на спомен-обилјежје погинулим шехидима, које се налази крај О.Ш. &qуот;Алекса Шантић&qуот;

На свечаној сједници Савјета М.З. Сарај Полје уручено су захвалнице појединцима и установама, а ученици О.Ш. &qуот;Алекса Шантић&qуот; приредили су културно-забавни програм.

Извор: Градска управа