У поводу предстојећих празника, Курбан-бајрама и Нове године, замјеници градоначелнице Сарајева Предраг Митровић и Јосип Јуришић, те помоћник градоначелнице за друштвене дјелатности Рамиз Кадић данас су уручили укупно 892 поклон-пакетића Центру за слушну и говорну рехабилитацију, Удруженју слијепих грађана Кантона Сарајево, Педијатријској клиници, Удруженју &qуот;Просперитет Рома&qуот;, ОШ &qуот;Джемалудин Чаушевић&qуот;, Заводу &qуот;Мједеница&qуот;, Центру &qуот;Владимир Назор&qуот;, Центру за слијепу дјецу, Удруженју параплегичара, Дјечијем дому &qуот;Бјелаве&qуот;”, УГ &qуот;Повратак Пале&qуот;, те поклон-пакет са намирницама Народној кухинји Стари Град.

Замјеник градоначелнице Предраг Митровић уручио је 111 пакетића дјеци без родителјског старанја, која су смјештена у Дјечијем дому &qуот;Бјелаве&qуот;, те им том приликом честитао Нову годину пожелјевши да им се остваре све желје и да им предстојећи празници донесу много радости.

-Шестоаприлска награда, коју вам је Град Сарајево додијелио 2004. године, доказ је да је ваш квалитетан рад препознат и да у нама имате истинске пријателје – рекао је Митровић, те истакао да ће се Град Сарајево и далје трудити да дјеци без родителјског старанја омогући квалитетнији и садржајнији живот.

Замјеник градоначелнице Јосип Јуришић посјетио је Педијатријску клинику Кошево, гдје је свој дјеци која се лијече у овој здравственој установи уручио 80 поклон-пакетића. Честитајући им предстојеће празнике доградоначелник је дјеци пожелио брзо оздравлјенје и што скорији повратак у нјихове домове.

-Знам да се лјубазно особлје Педијатријске клинике труди да вам улјепша и креативно осмисли дане које проводите овдје и улажу велику лјубав и стручност да вам, што прије, врате осмијехе на лице и допринесу вашем оздравлјенју, јер ваша младост тражи простор за потпун живот у породици, међу пријателјима, у школи.

Директорица Педијатријске клинике доц. др. Сенка Месиховић-Динаревић се захвалила замјенику градоначелнице на поклонима и на подршци коју Град Сарајево пружа овој здравственој установи.

Извор: Градска управа