Градоначелница Сарајева примила градоначелника полјског града Гнјежног

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас градоначелника полјског града Гнјежног Јаромира Дзиела, који борави у Сарајеву у оквиру културне маниФестације &qуот;Сарајевска зима&qуот;. Пријему је присуствовао и Ибрахим Спахић, директор &qуот;Сарајевске зиме&qуот;.

Градоначелница Боровац примила представнике Удруженја \”Инсиеме пер Сарајево\” из Виченце

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац са сарадницима примила је данас  представнике Удруженја &qуот;ИНСИЕМЕ ПЕР САРАЈЕВО&qуот; из Виченце, који су уједно и представници градоначелника Виченце и градоначелника неколико опћина са територије Провинције Виченца и Регије Венето.

Градоначелница Сарајева примила у опроштајну посјету амбасадора Србије и Црне Горе у БиХ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац са замјеницима Предрагом Митровићем и Јосипом Јуришићем примила је данас у опроштајну посјету амбасадора Србије и Црне Горе у БиХ нј.е. Станимира Вукичевића. Градоначелница Боровац захвалила је амбасадору на доприносу у развијанју сараднје и добрих односа између двију држава и нјихових главних градова.

11. сједница Градског вијећа Града Сарајева

У уторак 14.03.2006. године с почетком у 10.00 сати, одржат ће се 11. сједница Градског вијећа Града Сарајева, на чијем дневном реду се налази Приједлог одлуке о додјели Шестоаприлске награде, Приједлог одлуке о проглашенју Почасног грађанина Града Сарајева, те Приједлог одлуке о додјели Признанја Клјуч Града Сарајева.