Градоначелница Боровац примила шеФове полиција европских главних градова

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас у Градској управи представнике Организационог комитета 28. КонФеренције шеФова полиција главних градова Европе. Пожеливши им добродошлицу у град Сарајево које је од Полицијске мисије ЕУ оцијенјен као најсигурнији у региону, градоначелница је додала да је он данас посебно сигуран јер су му у посјети први полицајци европских главних градова.

Градоначелница Боровац отворила маниФестацију \”Пролјетни дани одгоја и етичких вриједности\”

Након што је прочитана Повелја &qуот; – стубови свијета&qуот;, градоначелница Сарајева Семиха Боровац данас је отворила маниФестацију &qуот;Пролјетни дани одгоја и етичких вриједности&qуот;, која се у нашем граду одржава до 25. марта ове године.

У сриједу потписиванје споразума о удруживанју средстава Града и Кантона Сарајево за обнову Фасада из аустро-угарског периода

У сриједу 22.03.2006. године у 11.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац и министар Министарства стамбених послова Кантона Сарајево Самир Силајджић потписат ће Споразум о удруживанју средстава Града и Кантона Сарајево за обнову Фасада зграда колективног станованја у ужем дијелу градског језгра Сарајево.