Потписиванје уговора са фондацијом Арс Аеви

У петак 31.03.2006. године у 13.00 сати градоначелница Семиха Боровац потписат ће уговор са Енвером Хаджиомерспахићем, генералним директором фондације Арс Аеви, за коју је из Буджета Града Сарајева за 2006. годину издвојено укупно 100.000 КМ.

Наставак разговора о обнови сарајевског колектора

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац организирала је данас састанак у Градској управи са Сyлваином Роузеауом, представником Француске консултантске Фирме САфАГЕ и Цатхерином Гардавауд, савјетницом за економске послове и трговину Амбасаде Р француске у БиХ, а састанку су присуствовали и Златко Петровић, кантонални министар за просторно уређенје и заштиту околиша и Нермин Дрндо, представник КЈКП &qуот;Водовод и канализација&qуот;.

Градоначелница примила Сwанее Хунт

Градоначелнице Сарајева Семиха Боровац примила је данас госпођу Сwанее Хунт, бившу амбасадорицу САД-а у Бечу, а садашнју проФесорицу Харвард Универзитета, која борави у Сарајеву поводом Интерактивних радионица Агенције за равноправност сполова БиХ и Министарства за лјудска права БиХ уз подршку УНДП-а. Пријему је присуствовала и госпођа Самра филиповић-Хаджиабдић, директорица Агенције за равноправност сполова БиХ.