Пресс-конФеренција поводом одржаванја Првог сарајевског Фестивала поп-роцк музике за ученике основних школа

У понедјелјак 03.04.2006. године у 12.00 сати одржат ће се пресс-конФеренција, на којој ће Предраг Митровић, замјеник градоначелнице Сарајева и Сенад Бостанджић, директор УГ &qуот;Принцес кроФне&qуот; најавити програм Првог сарајевског Фестивала поп-роцк музике за ученике основних школа, под називом &qуот;Пјевајмо домаће&qуот; у Босанском културном центру 6. априла с почетком у 18.00 сати.

Замјеник градоначелнице Предраг Митровић уручит ће дипломе полазницима Прве школе популарне математике

У суботу 01.04.2006. године у 11.00 сати у згради Природно-математичког Факултета, замјеник градоначелнице Сарајева Предраг Митровић  уручит ће дипломе полазницима Прве школе популарне математике, коју је подржала Градска управа Града Сарајева.

Замјеник градоначелнице Предраг Митровић отворит ће Кошаркашки турнир поводом Дана града Сарајева

У суботу 01.04.2006. године у 10.00 сати у КСЦ &qуот;Скендерија&qуот;, замјеник градоначелнице Сарајева Предраг Митровић отворит ће Кошаркашки турнир ученика основних школа са подручја четири градске опћине Стари Град, Центар, Ново Сарајево и Нови Град, који се одржава поводом обилјежаванја Дана града Сарајева.

За Арс Аеви 100.000 КМ од Града Сарајева

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац данас је са Енвером Хаджиомерспахићем, генералним директором фондације Арс Аеви, потписала Уговор о реализацији одобрених средстава из Буджета Града Сарајева за 2006. годину, у износу од 100.000 КМ.

Освјетлјенје зграде Желјезничке станице при крају, на реду ванјско освјетлјенје Трга жртава у Сребреници

Градска управа наставлја реализацију пројекта &qуот;Освјетлјенје зграде Желјезничке станице и Трга жртава геноцида у Сребреници&qуот;. За освјетлјенје зграде Желјезничке странице Град је у буджету за 2005. годину издвојио 70.000 КМ. Након израде Главног пројекта, потписан је уговор са Фирмом &qуот;Електинг&qуот; д.о.о. Радови су у завршној Фази, а ускоро би требао бити регулисан и приклјучак електричне енергије.