Градоначелница Боровац честитала 16. мај, Дан Опћине Ново Сарајево

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац честитала је предсједавајућем Опћинског вијећа Ново Сарајево Неджаду Колджи и начелнику Опћине Желјку Комишићу 16. мај, Дан Опћине, у којој је пожелјела да &qуот;дани, мјесеци и године који слиједе буду вријеме свеопћег напретка опћине Ново Сарајево, вријеме растућег квалитета живота нјених грађана.&qуот;

За 15 дана окончанје санације у улици ферхадија

На иницијативу градоначелнице Семихе Боровац отпочеле су активности на санацији главне сарајевске шетнице ферхадије која се налази у веома лошем станју. Намјера Града је да се до почетка туристичке сезоне изврше потребне поправке у улици ферахдија, а за наредну годину планира нјена потпуна реконструкција, квалитетно и дугорочно.

Почели радови на обнови Фасада на четири објекта у улици Маршала Тита

У складу са Споразумом који су потписали градоначелница Сарајева  Семиха Боровац и министар стамбених послова Кантона Сарајево Самир Силајджић, 10. маја отпочео је пројекат обнове Фасада, које подлијежу посебној културно-хисторијској заштити. Радови се изводе на четири објекта у улици Маршала Тита бр. 18, 20, 22 и 24, од ББИ банке до зграде Желјезнице фБиХ.