Обилјежена 14. годишнјица масакра у ферхадији

У знак сјећанја на 27. мај 1992. године, градоначелница Семиха Боровац, нјен замјеник Јосип Јуришић, те вијећник у Градском вијећу фикрет Махмутовић, данас су у име Града Сарајева положили цвијеће на мјесто масакра у ферхадији, гдје је у реду за хлјеб, од агресорске гранате, живот изгубило 26, а тешко повријеђено 108 наших суграђана.

Доградоначелник Јуришић поздравио учеснике 5. Међународног турнира у сједећој одбојци

Замјеник градоначелнице Сарајева прим. др. Јосип Јуришић је данашнјој  свечаној церемонији отваранја, поздравио учеснике 5. Међународног турнира у сједећој одбојци &qуот;Сарајево Опен 2006.&qуот;, који се овога викенда одржава у КСЦ Илиджа.

Успјех чланова Синдиката Града Сарајева

U subotu, 27.05.2006. godine na terenima Sportskog centra u Hotonju (Vogošћa) uz uчešћe nekoliko stotina чlanova Samostalnog sindikata državnih službenika i namještenika u organima državne službe, sudskoj vlasti i javnim ustanovama u FBiH, održane su Prve sindikalne sportske igre Kantona Sarajevo. Чlanovi Sindikalne organizacije organa Grada Sarajeva, uчestvovali su u svim sportskim disciplinama koje su bile zastupljene: MALI FUDBAL (muškarci), ODBOJKA (žene), STRELJAŠTVO, PIKADO i ŠAH.