Град Сарајево поклонио 80 пакета чланицама Удруженја \”Жена жртва рата\”

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и замјеница предсједавајућег Градског вијећа Аида Хабул посјетиле су Удруженје &qуот;Жена жртва рата&qуот; и нјеговим чланицама том приликом уручиле 80 поклон-пакета са основним животним намирницама. Боровац и Хабул разговарале су са чланицама Удруженја које су током агресије на БиХ преживјеле најтеже облике злоставлјанја и тортуре, а које се данас налазе у доста тешкој социјалној ситуацији.

Градоначелница примила у наступну посјету амбасадорицу Р француске у БиХ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас у наступну посјету амбасадорицу Републике француске Нј.Е. Марyсе Берниау, којој је пожелјела много среће и успјеха у мисији зближаванја двају држава и народа, те изразила пуну отвореност Града Сарајева за све облике сараднје.

Градоначелница примила представнике Извршног комитета СТЕПС-а

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас представнике Извршног комитета Европског првенства у стоном тенису за младе СТЕПС: Страју Крсмановића, Асима Ацу Шакића, фахрудина Солака и Алију Ченгића. Они су градоначелницу упознали о веома успјешном завршетку овог шампионата, те су јој предали златну медалју Граду Сарајеву за помоћ и подршку у организацији СЕТПС-а.

Потписани Уговори о Финансијској помоћи Града Сарајева доброволјним ватрогасним друштвима \”Вратник\”, \”Бјелаве\” и \”Алипашин Мост\”

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац потписала је Уговоре о Финансијској помоћи Града Сарајева ДВД &qуот;Вратник&qуот; са Братић Невеном, &qуот;Бјелаве&qуот; са Сулејманом Вранцем и &qуот;Алипашин Мост&qуот; РеФиком Јахићем.