Опроштајна посјета нерезидентног амбасадора ЈужноаФричке Републике

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас у опроштајну посјету нерезидентног амбасадора ЈужноаФричке Републике за БиХ Нј.Е. Јанние Момберга. Она се захвалила амбасадору на свему што је за свога петогодишнјег мандата учинио за Босну и Херцеговину и град Сарајево, а посебно што је лобирао за међународне донације које су помогле обнову нашег града и землје.

Градоначелница Боровац посјетит ће Народну кухинју \”Стари Град\”

У сриједу 08.11.2006. године у 12.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац посјетит ће Народну кухинју &qуот;Стари Град&qуот;, ул. Халачи 6 (бивше Даире). Том приликом градоначелница Боровац промовират ће потписани Уговор о Финансијској подршци Града у вриједности од 40.000 КМ за реализацију пројекта адаптације и набавке неопходне опреме Народне кухинје &qуот;Стари Град&qуот;.

Делегација Града Сарајева посјетила КЈКП \\\”Рад\\\”

Делегација Градске управе и Градског вијећа Града Сарајева, коју су предводили градоначелница Семиха Боровац и предсједавајући Марин Иванишевић посјетили су данас КЈКП &qуот;Рад&qуот;, како би се упознали са припремама овог предузећа за предстојећу зимску сезону. Овом приликом градоначелница Семиха Боровац и директор &qуот;Рада&qуот; Селим Бабић потписали су Уговор о суФинансиранју набавке специјалног возила за одржаванје тротоара, пјешачких стаза и уских саобраћајница у граду.