Градоначелница Боровац озваничила завршетак пројекта \”С кнјигом ниси сам\”

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац данас је примила представнике  31 среднје школе са подручја града, како би се озваничио завршетак пројекта Града Сарајева &qуот;С кнјигом ниси сам&qуот;. Сходно овом пројекту Град Сарајево свакој школи донирао по три комплета са 39 босанскохерцеговачка и свјетска наслова неопходна за одржаванје часова лектире.

Градоначелница Боровац озваничит ће завршетак пројекта \”С кнјигом ниси сам\”

У четвртак 30.11.2006. године у 13.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац примит ће директоре 31 среднје школе на подручју града, како би се озваничио завршетак пројекта &qуот;С кнјигом ниси сам&qуот;.

Градоначелница Боровац отворила ЦомТраде Сарајево фесхион Wеек 2006.

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац отворила је у Босанском културном центру модну маниФестацију ЦомТраде Сарајево фасхион Wеек, која ће трајати до 2. децембра. У име Града Сарајева градоначелница  пожелја је пуно успјеха свим учесницима овогодишнјег фасхион Wеек-а.

Одржана 19. сједница Градског вијећа Града Сарајева

На данас одржаној 19. сједници Градског вијећа Града Сарајева утврђен је Нацрт буджета Града Сарајева за 2007. годину и Нацрт Одлуке о извршаванју овог буджета у износу од 12.889.153 КМ. Заклјучак Вијећа је да се оба Нацрта упуте у јавну расправу у трајанју од 20 дана.

19. сједница Градског вијећа Града Сарајева

У уторак 28.11.2006. године с почетком у 10.00 сати, одржат ће се 19. сједница Градског вијећа Града Сарајева, на чијем дневном реду, између осталог, налази се Приједлог одлуке о приступанју Измјени и допуни Регулационог плана &qуот;ЗЕТРА&qуот;, те Приједлог одлуке о усвајанју измјене и допуне Регулационог плана &qуот;Добринја&qуот; и Приједлог одлуке о провођенју измјена и допуна Регулационог плана &qуот;Добринја&qуот;.

Доградоначелник Јуришић примио делегацију талијанске удруге алпиниста

Замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић примио је данас вишечлану делегацију талијанске удруге алпиниста – ЦАИ са којом је разговарао о  промовиранју босанскохерцеговачких планинских стаза и туристичких потенцијала у Италији. Посјета ове делегације организирана је у оквиру пројекта &qуот;Путовати Балканом&qуот; чији је цилј да се лјуди који живе унутар Европске уније и шире упознају са Балканом као дијелом Европе који на овом плану има шта понудити.

Поводом Дана државности одржана заједничка свечана сједница Градског вијећа и опћинских вијећа четири градске опћине

У поводу обилјежаванја Дана државности БиХ, данас је одржана заједничка свечана сједница Градског вијећа Града Сарајева и опћинских вијећа четири градске опћине. Сједницу је отворио предсједавајући Градског вијећа Града Сарајева Марин Иванишевић који је честитао Дан државности, пожелјевши &qуот;нашој домовини и свима нама данас, и нашој дјеци послије нас, сретну и просперитетну будућност.&qуот;

Заједничка делегација Града Сарајева и градских опћина положила цвијеће на спомен-обилјежја

Поводом 25. новембра, Дана државности БиХ, заједничка делегација Града Сарајева и четири градске опћине данас је положила цвијеће, те ученјем фатихе и минутом шутнје одала почаст погинулим бранителјима на спомен-обилјежја Вјечна ватра, шехидско спомен-мезарје Ковачи, Гроблје Лав, спомен-парк Враца и спомен-обилјежје на Тргу ЗАВНОБиХ-а.

Градоначелница Боровац честитала Дан државности БиХ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац у име Града Сарајева упутила је честитку члановима Предсједништва БиХ и свим грађанима државе Босне и Херцеговине честитку у поводу 25. новембра Дана државности.