Влада Шпаније донират ће милион еура за реконструкцију Вијећнице

Након свечане серемоније уручиванја Писма разумијеванја Владе Кралјевине Шпаније за реконструкцију Фасаде сарајевске Вијећнице у износу од један милион еура, градоначелница Сарајева Семиха Боровац и шпански амбасадор у БиХ, Нј.Е. Јосе Цастровиејо y Болибар дат ће заједничке изјаве за новинаре у четвртак, 7.6.2007. године у 13.00 сати у сали Градске управе Града Сарајева, ул. Хамдије Крешевлјаковића 3/3.

Градоначелница примила шампионску екипу фК \”Сарајево\”

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац са замјеником Јосипом Јуришићем данас је примила делегацију фК &qуот;Сарајево&qуот; коју су чинили играчи, тренери и Управа клуба а поводом освајанја титуле шампиона Босне и Херцеговине у Фудбалу. име Града и грађана Сарајева градоначелница Боровац честитала је фК &qуот;Сарајево&qуот; на шампионској титули истичући како је она засигурно резултат великог труда и ентузијазма како самих играча тако и Управе клуба. Градоначелница је захвалила фК &qуот;Сарајево&qуот; што на најболји начин промовира град у землји и иностранству.

Градоначелница Боровац примила предсједника Удруженја полјопривредника у БиХ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас предсједника Удруженја полјопривредника у БиХ Миру Пејића. У заједничкој изјави за новинаре Боровац и Пејић истакли су да законодавна и извршна власт у БиХ коначно починју показивати интерес за рјешаванје захтјева полјопривредних произвођача путем дијалога.