Пријем за РК \”Босна\”, прваке БиХ у рукомету

У понедјелјак, 18.6.2007. године у 13.00 сати, градоначелница Сарајева Семиха Боровац примит ће играче и управу РК &qуот;Босна&qуот;, државне прваке у рукомету, полуФиналисте европског Купа купова и Финалисте Купа БиХ.

Обилјежаванје 14. годишнјице погибије СаФета Зајке

Поводом 14. годишнјице погибије СаФета Зајке на Мијатовића коси – брдо Жуч, у недјелју 17.6.2007. године, вијећник у Градском вијећу Јован Костић и помоћник градоначелнице Хамдо Карић у име Града Сарајева у 10.00 сати положит ће цвијеће и одати почаст овом истинском хероју и истакнутом ратном команданту.

Обилјежаванје годишнјице масакра на Добринји

У понедјелјак 18.6.2007. године, навршава се дванаест година од погибије седам наших суграђана у О.Ш. &qуот;Скендер Куленовић&qуот; на Добринји. Тим поводом вијећник у Градском вијећу фикрет Махмутовић и савјетник градоначелнице Мујо Гец у име Града Сарајева у 12.00 сати положит ће цвијеће и одати почаст жртвама овог масакра.

Потписан Уговор о илуминацији Саборне цркве

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и старјешина Српске православне цркве, јереј Борислав Ливополјац данас су потписали Уговор о суФинансиранју реализације пројекта Илуминација Саборне цркве у Сарајеву. Град Сарајево је са 58.000 КМ Финансијски подржао пројекат, а Саборна црква припремила је пројектну документацију освјетлјенја овог вјерског објекта.

Мађарска министрица ванјских послова са градоначелницом Боровац обишла стари дио града

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац данас је била домаћин Кинги Генз (Гонцз), мађарској министрици ванјских послова у обиласку старог дијела града, од Вијећнице до Катедрале. Присутан је био и амбасадор Р Мађарске у БиХ, Нј.Е. Имре Варга. Градоначелница је упознала мађарску министрицу са сарајевском Вијећницом као једним од најзначајнијих симбола града, као и са актуелним пројектом обнове овог културно-хисторијског споменика.