Премијер Малезије обишао стари дио града у пратнји градоначелнице Боровац

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац као члан државне бх. делегације, данас је на сарајевском Аеродрому дочекала и поздравила премијера Малезије Абдуллаха Хаји Ахмад Бадаwи-а, који је са малезијском државном делегацијом допутовао у дводневну званичну посјету нашој землји. Градоначелница Боровац у послијеподневним сатима била је домаћин премијера Малезије у обиласку старог дијела града Сарајева.

Одата почаст убијеним борцима Добринје

Поводом Дана одбране Аредромског населја Добринје Д-1 и Квадранта Ц-5, данас је обилјежена 15 годишнјица погибије 27 бораца Добринје, убијених у населју Ц5 на Добринји и Аеродромском населју.  Тим поводом вијећник у Градском вијећу Војислав Терзић и секретар Градске управе Милорад Којовић у име Града Сарајева одали су почаст и положили цвијеће на спомен-плочу шехидима и погинулим борцима у ул. Хабибе Сточевић бр. 23.

Градоначелница примила амбасадора Бјелорусије

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас НЈ.Е. Владимира Мацкјевича, нерезидентног амбасадора Републике Бјелорусије за БиХ, са сједиштем у Београду, коме је ово трећа посјета Граду Сарајеву. Амбасадор Мацкјевич градоначелници је предложио успоставлјанје пословне сараднје између Минска и Сарајева, за шта постоје добре основе на економском, културном, образовном и спортском плану.