У Сарајеву одржана Прва сједница Координационог тијела Савеза локалних власти БиХ

Данас је у Сарајеву одржана Прва сједница Координационог тијела Савеза локалних власти Босне и Херцеговине у организацији Савеза опћина и градова фБиХ и Савеза општина и градова РС. Градоначелница Сарајева Семиха Боровац, која је била домаћин овом значајном скупу, подцртала је значај успоставлјанја координације два савеза и нјихову спремност да путем тог тијела остваре заједничке интересе, мада о томе не постоји закон на државном нивоу.

Град Сарајево издвојио 175.000 КМ за вјерске заједнице и цркве

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац потписала је данас Уговоре о реализацији одобрених средстава из Буджета Града Сарајева за 2007. годину са представницима вјерских заједница и цркава на подручју града Сарајева. Овим средствима Град Сарајево ће Финансирати изграднју и санацију вјерских објеката, те пројекте и активности вјерских заједница и цркава.

Шестмилијардити становник планете Землје прославио 8. рођендан

Помоћник градоначелнице Рамиз Кадић данас је посјетио шестмилијардитог становника планете Землје Аднана Мевића у Високом и том приликом му у име Града Сарајева уручио новчану помоћ у износу од 1.000 КМ у поводу обилјежаванја нјеговог осмог рођендана.