Градоначелница у Торину учествује на КонФеренцији о једнаким могућностима за све

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац учествује у раду Међународне конФеренције &qуот;Права и једнаке могућности за све&qуот;, која се одржава у Торину под покровителјством Европске комисије, а у организацији регије Пиемонте, Мелтинг Боx и италијанске државне ТВ мреже РАИ. КонФеренцији присуствује и генерални конзул БиХ у Милану Драголјуб Лјепоја.

Градоначелница се у Торину сусрела и са замјеницом генералног секретара УН-а

Градоначелница се на КонФеренцији о једнаким могућностима за све, чији је домаћин Град Торино, сусрела и са замјеницом генералног секретара УН-а Асха Росе Мигиром која се интересирала о положају и учешћу жена у политичком животу БиХ.

Доградоначелник Јуришић прима миротворне дјелатнике Таненбаум центра за међурелигијско разумијеванје

У четвртак 25.10.2007. године у 13.00 сати, замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић примит ће миротворне дјелатнике Таненбаум центра за међурелигијско разумијеванје из Неw Yорка – учеснике Семинара, који се одржава у нашем граду у организацији Интеррелигијске службе Очи у очи, а под покровителјством Предсједништва БиХ.

Олимпијски град Торино дат ће подршку олимпијском Сарајеву

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац сусрела се данас са градоначелником Торина Сергио Цхиампарином. Градоначелница му је захвалила на свему што су до сада Град Торино, регија Пиемонте и Република Италија учинили за град Сарајево и државу Босну и Херцеговину.