Град Сарајево генерални покровителј Филма „Духови Сарајева“

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и директор ДПП Студија Рамиз Мехаковић потписали су данас Уговор којим Град Сарајево постаје генерални покровителј Филма &qуот;Духови Сарајева&qуот;. Град је осигурао 35.000 КМ за покровителјство овог Филма и тиме ушао у пројекат свјетске премијере и дистрибуције Филма &qуот;Духови Сарајева&qуот;. Уговор је потписан на пресс конФеренцији уприличеној у Цлубу Цолосеум у поводу свјетске премијере Филма са свим  нјеговим главним актерима.

Потписан Уговор о суФинансиранју пројекта \”Видеонадзор Башчаршије\”

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и начелник Опћине Стари Град МустаФа Ресић потписали су данас Уговор о суФинансиранју реализације пројекта &qуот;Видеонадзор Башчаршије&qуот;. Овим уговором Град Сарајево издвојио је 50.000 КМ како би се под видеонадзор ставили културно-хисторијски објекти и грађевине од непроцјенјивог значаја.

Почаст убијеним суграђанима у Улици Жртава Фашизма

У суботу 10.11.2007. године у 10.00 сати, Хамдо Карић, те Војислав Терзић и Милена Велјковић у име Града Сарајева одат ће почаст и положити цвијеће на спомен-плочу у Улици Жртава Фашизма код броја 12, у опћини Нови Град, гдје је прије четрнаест година од агресорске гранате смртно настрадало девет наших суграђана.