Градоначелница ће уприличити пријем за екипу Филма „Духови Сарајева“

У четвртак, 22.11.2007. у 13 сати градоначелница Сарајева Семиха Боровац уприличит ће пријем за екипу Филма &qуот;Духови Сарајева&qуот; чији је генерални покровителј Град Сарајево и чија ће се премијера десити сутра у дворани Зетра. Екипу Филма на пријему код градоначелнице чинит ће: главни актери Филма Северина Вучковић и Енис Бешлагић, редителј Дејан Радонић, продуцент Рамиз Мехаковић, сценариста Енвер Пушка и Огнјен Ðинић у име дистрибутера Филма.

Доградоначелнк Јуришић обратио се Комитету регија ЕУ

Замјеник градоначелнице Сарајева Јосип Јуришић учествује у раду Радне групе за Западни Балкан Комитета регија Европске уније у Бриселу, гдје је говорио о теми &qуот;Пакет проширенја 2007. године: Извјештаји о напретку и актуелни изазови за землје Западног Балкана.&qуот;

Град Сарајево са 20.000 КМ подржао Центар „Владимир Назор“

Замјеник градоначелнице Сарајева Предраг Митровић посјетио је данас Центар за образованје, васпитанје, радно оспособлјаванје и запошлјаванје ментално ретардиране дјеце, дјеце оболјеле од аутизма и церебралне парализе &qуот;Владимир Назор&qуот; у Новом Сарајеву гдје је са директором Мајудином Джуджом потписао Уговор о реализацији одобрених средстава из буджета Града у вриједности од 20.000 КМ за пројекте ресоцијализације.

Градоначелница Боровац примила представнике Удруженја инженјера и техничара хортикултуре БиХ

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас декана Шумарског Факултета проФ. др. фарука Мекића и предсједника УО Удруженја инженјера и техничара хортикултуре Босне и Херцеговине мр МуФика Муслића. Повод овог сусрета је покушај да се кроз разговор са градоначелницом Боровац покуша изнаћи системско рјешенје хортикултурног уређенја града Сарајева.