ИСЕСЦО спреман на сараднју са Градом Сарајевом

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац примила је данас др МустаФу Ахмеда Алија, представника  Исламске организације за образованје, знаност и културу – ИСЕСЦО. Током пријема разговарано је о спремности ове организације, која је дио ОИЦ-а, да успостави институционалну сараднју са Градом Сарајевом у цилју кориштенја Фондова ИСЕСЦО-а за реализацију пројеката у Сарајеву из области: одгоја и образованја, науке, културе и комунација.

Пријем за почасног конзула Баyсака и начелника турске Опћине Алацати

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац уприличила је данас пријем за вишечлану делегацију привредника из Опћине Алацати која припада турском граду Измиру, а коју је предводио Кемал Баyсак, почасни конзул БиХ у Републици Турској. Пријему су присуствовали Емин Швракић, замјеник предсједавајућег Градског вијећа и градски вијећници Идриз Ходжић и Јасмин Ведран Мехичевић.

Град Сарајево суорганизатор 16. Бајрамског турнира у малом ногомету

Доградоначелник Сарајева Јосип Јуришић и замјеник предсједавајућег Градског вијећа Емин Швракић примили су данас делегацију Организационог одбора 16. по реду Бајрамског турнира у малом ногомету &qуот;Сарајево 2007 -1428 х.г.&qуот;, који ће се одржати 22. и 23.12.2007. године у Великој дворани КСЦ &qуот;Скендерија&qуот;.