Представник Комитета регија ЕУ сутра у посјети Граду Сарајеву

У петак 8.2.2008. године у 10.30 сати градоначелница Сарајева Семиха Боровац и Јос Цхаберт, предсједник Радне групе за Западни Балкан Комитета регија ЕУ и замјеник и секретар Парламента Брисел дат ће заједничке изјаве за новинаре након пријема, који ће се одржати у сали Градске управе Града Сарајева, ул. Хамдије Крешевлјаковића 3/3.

Церемонија симболичног палјенја олимпијског пламена

У петак 8. Фебруара 2008. године у 15.44 сати, када је 1984. године Санда Дубравчић упалила олимпијски пламен на стадиону &qуот;Асим ферхатовић Хасе&qуот;, 17-годишнја Наида Акшамија, најперспективнија бх. клизачица, упалит ће олимпијски пламен, који ће симболично означити почетак обилјежаванја 24. годишнјице XИВ  Зимских олимпијских игара у Сарајеву.

Градоначелница и нјени замјеници оштро осудили убиство 17-годишнјака

Градоначелница Сарајева Семиха Боровац и нјени замјеници Јосип Јуришић и Предраг Митровић најоштрије осуђују гнусан злочин који се десио у уторак навечер у Сарајеву када су тројица младића у трамвају претукли и ножем изболи среднјошколца Дениса Мрнјавца из Сарајева, а који је јучер од задобијених повреда преминуо у Клиничком центру Кошево.