Турнир у хокеју на леду \”Сарајево Кидс\’с 2008.\” у недјелју у Зетри

Под покровителјством Града Сарајева, а у оквиру обилјежаванја 24. годишнјице ЗОИ Сарајево \’84., у недјелју 10.02.2008. године  од 08.00 до 17.00 сати, у ОЦ &qуот;Зетра&qуот;, одржат ће се 3. традиционални међународни турнир у хокеју на леду дјеце узраста до 13 година под називом &qуот;Сарајево Кидс\’с 2008.&qуот;

У недјелју маниФестација \”Сви на снијег\” на Великом полју на Игману

Под покровителјством Града Сарајева, а у оквиру обилјежаванја 24. годишнјице ЗОИ Сарајево \’84., у недјелју 10.02.2008. године на Великом полју на Игману одржат ће се 6. традиционална маниФестација &qуот;Сви на снијег&qуот;. У склопу ове маниФестације одржат ће се утрке у нордијском скијанју у којима учествују спортисти из Србије, Црне Горе и БиХ, као и сви посјетителји-рекреативци.

Данас палјенје олимпијског пламена, а музички дио програма пролонгиран

Градоначелница Семиха Боровац донијела је одлуку да се одгоди данашнји концерт на стадиону Кошево у оквиру Свечане церемоније палјенја олимпијског пламена због гнусног злочина који се десио прије три дана у Сарајеву у којем је убијен Денис Мрнјавац. Званични дио програма свечане церемоније палјенја олимпијског пламена одржат ће се данас према утврђеном и најавлјеном протоколу, док се концерт Елвира Лаковића Лаке и групе Регина пролонгира за 19. Фебруар када ће се угасити олимпијски пламен.